Dineren na een zakelijke bijeenkomst

Er zijn bij City Resort Hotel Leiden genoeg mogelijkheden voor een heerlijk zakelijk diner of lunch. In het restaurant op de 5e verdieping bereiden de koks in de open keuken de lekkerste gerechten om gasten culinair te verrassen. Daarnaast is er de mogelijkheid om uitgebreid te dineren bij a la carte Restaurant Twelve. Proef de heerlijke gerechten en geniet van het prachtige panoramische uitzicht vanaf de 12e verdieping over de duinkoppen van Noordwijk en Katwijk.

Restaurant

Het Restaurant op de 5de verdieping biedt de mogelijkheid om uw bijeenkomst culinair af te sluiten. Vanuit de open keuken bereidt onze brigade de heerlijkste gerechten.
Van een uitgeserveerd diner tot een dinerbuffet, voor meer informatie over onze culinaire mogelijkheden neemt u dan gerust vrijblijvend contact op met onze event managers.

Restaurant Twelve

Gelegen op de 12e verdieping, met het mooiste uitzicht richting de duinkoppen van Noordwijk en Katwijk, vindt u a la carte restaurant en bar Twelve. Gewoon lekker eten, in een ongedwongen sfeer, toegankelijk en in het seizoen.

Meer over Restaurant Twelve

Private dining room

Bent u op zoek naar een sfeervolle ruimte voor een besloten lunch of diner? Onze private dining room, gelegen op de 12e etage, kan volledig afgesloten worden en biedt volop mogelijkheden om in besloten kring bijeen te komen en te genieten van een heerlijke lunch of culinair diner.

  • Elke gewenste (vergader)opstelling is mogelijk en wordt klaargezet
  • Een beamer en vast projectiescherm is aanwezig
  • Ideaal voor een verjaardag of besloten bijeenkomst met familie of vrienden

Informeer naar de mogelijkheden en/of reserveer de private dining room nu en neem contact op met:

Willemijn Post
salesleiden@cityresort.nl
071 – 8700 260