Zakelijk overnachten in City Resort Hotel Leiden

Bent u op zoek naar een plek om te overnachten na een zakelijke bijeenkomst? City Resort Hotel Leiden biedt u alles onder één dak. Een uitgebreid en geheel vernieuwd Meeting & Event Center in combinatie met 117 luxe hotelkamers en een uitgebreid Wellness resort. Zakelijk overnachten regelt u eenvoudig bij City Resort Hotel Leiden.

Verwacht u belangrijke gasten? Vraagt u dan naar onze luxe kamertypes. Wij beschikken over superior kamers en verschillende suites met een fenomenaal uitzicht over de stad Leiden.

Neemt u voor de tarieven van onze hotelkamers in combinatie met uw evenement contact op met een van onze sales managers. Bekijk hieronder de kamers van City Resort Hotel Leiden.

Standaard Kamer
Deze kamer is modern ingericht, heeft een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche en toilet. De badkamer biedt alle benodigde voorzieningen. De kamer is voorzien van gratis Wi-Fi, een televisie, een kluisje, een bureau en stoelen. Deze kamer heeft geen direct daglicht.

  • 2-persoonsbed
Boek nu een kamer

Deluxe Single Kamer
Deze kamer is modern ingericht, heeft een 1-persoonsbed en een eigen badkamer met douche en toilet. De badkamer biedt alle benodigde voorzieningen. De kamer is voorzien van gratis Wi-Fi, een televisie, een kluisje, een bureau en stoelen.

  • 1-persoonsbed
Boek nu een kamer

Deluxe Double Kamer
Deze kamer is modern ingericht, heeft een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche en toilet. De badkamer biedt alle benodigde voorzieningen. De kamer is voorzien van gratis Wi-Fi, een televisie, een kluisje, een bureau en stoelen.

  • 2-persoonsbed (Queensize)
Boek nu een kamer

Superior Kamer
Deze royale kamer is modern ingericht, heeft een kingsize bed en een eigen badkamer met douche en toilet. De kamer is voorzien van gratis Wi-Fi, een televisie, een kluis, een mini-bar, koffie- en theefaciliteiten, bureau en stoelen.

  • 2-persoonsbed (Kingsize)
Boek nu een kamer

Suite
Deze royale kamer is modern ingericht, heeft een kingsize bed, een grote zithoek, en een eigen badkamer met douche en toilet. De kamer is voorzien van gratis Wi-Fi, een televisie, een kluis, bureau en stoelen.

  • 2-persoonsbed (Kingsize)
Boek nu een kamer

City Resort Hotel Leiden

Bent u op zoek naar een lekker weekendje weg, een paar dagen ontspanning of een zakelijk ontspanning? Bij City Resort Hotel Leiden bent u weer helemaal opgeladen en ‘full of energy.’

Bekijk City Resort Hotel Leiden