.

Maak van uw congres of bijeenkomst een succes!

Meeting & Event Center van City Resort Hotel Leiden beschikt over een ruime ervaring in het organiseren van onder andere congressen, vergaderingen, trainingen en bedrijfspresentaties. De 12 verschillende zalen bieden u alle mogelijkheden om van uw zakelijke event een succes te maken. Hierin is het mogelijk om te variëren in grote en kleine samenstellingen. De vergaderzalen zijn voorzien van moderne faciliteiten en zijn zo ingedeeld dat ze makkelijk aan uw wensen kunnen worden aangepast.

De zalen zijn van alle gemakken voorzien om zo een succesvolle meeting te houden bij City Resort Hotel Leiden. LCD scherm, flipover en Wifi staan tot uw beschikking en gedurende de hele dag voorzien wij de gasten van koffie, thee en water.

Een vergaderzaal reserveren?

Organiseert u binnenkort een zakelijk event, een meeting of inspiratie sessie? Het Meeting & Event Center van City Resort Hotel Leiden biedt u volop mogelijkheden. Ondanks de verbouwing zijn op dit moment diverse zalen gewoon te gebruiken. Wilt u een van onze vergaderzalen reserveren? Neem dan contact op met Willemijn Post, zij helpt u graag verder.

Willemijn Post
salesleiden@cityresort.nl
071 – 8700 260

Capaciteit van de zalen:

 

Tarieven van de zalen:

Zalen overzicht Leiden

Een rondleiding of de mogelijkheden bespreken?

Heeft u vragen over onze vergaderzalen of heeft u interesse in een rondleiding door het Meeting & Event Center Leiden? Neem dan contact op met onze Salesmanagers Manon Wallaart en Daan Braspenning, zij helpen u graag verder. Maak kennis met:

Manon Wallaart Daan Braspenning
Manon.Wallaart@cityresort.nl Daan.Braspenning@cityresort.nl
06-31 91 65 18 06- 48 31 05 34